Rud & Molter  Finmekanisk Værksted
RM Fintech ApS . Hartvig Jensensvej 2 . DK-4840 Nørre Alslev . Tlf. +45 54 46 50 72
Profil.Koncept.Kvalitet.Drejning.Fræsning.Maskiner.Kontakt.
Specialister i spåntagende bearbejdning

RM Fintech har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af præcisionskomponenter, små og store serier, prototyper, 0-serie og anden finmekanisk produktion til inden- og udenlandske industri-virksomheder.

RM Fintech har gennem 25 kvalificerede og dygtige medarbejdere opbygget et stort knowhow i fremstilling af højpræcisionskomponenter.

Til programmering og konstruktion anvender vi Mastercam CAD/CAM, og er i stand til at modtage elektroniske tegninger i forskellige formater.

Maskinparken er omfattende med højtudviklede CNC-dreje/fræsecentre, CNC-langdrejere, bearbejdningscentre og stort FMS-anlæg med 3 fræsecentre. RM Fintech er således specielt gearet til spåntagende bearbejdning af præcisionskomponenter i den højeste kvalitet. En høj automationsgrad sikrer en konkurrencedygtig produktion både i små og store serier.

Vi har specialiseret os inden for:

 

Automatdrejning op til ø 65mm

Drejning op til ø400

Langdrejning op til ø 32mm

4 akset CNC-fræsning

Fræsning på Doosan fræsecenter med 7 paletter 630 x 630mm.

Fræsning på FMS-anlæg

 

Derudover har vi speciale i bearbejdning af teknisk plast, aluminium, rustfri, messing, stål og støbegods. Kan udføre SPC målinger ved store serier og vil altid efter ønske kunne levere målerapport.

Vi tilbyder ligeledes at levere færdige emner med overfladebehandling som: delta, fornikling, eloxering, div. maling og hærdning.

Vi foretager gerne mindre montageopgaver for vores kunder.