Automation

RM Fintech

Automation

I en tid, hvor mere og mere outsourcet produktion, er på vej tilbage til Danmark, vil vi være eksemplet på, hvorfor produktion i Danmark er en stor fordel. Med en høj automationsgrad sikrer vi en konkurrencedygtig produktion både i små og store serier. Maskinparken er omfattende med højtudviklede CNC-dreje/fræsecentre, CNC-langdrejere, bearbejdningscentre og stort FMS-anlæg med 3 fræsecentre og 48 paletter. RM Fintech er således specielt gearet til spåntagende bearbejdning af præcisionskomponenter i den højeste kvalitet.

Ved at have automatiseret store dele af vores processer, kan vi holde produktionsomkostningerne nede på et yderst konkurrencedygtigt niveau. Ved at have produktionen i Danmark, kan du som kunde altid være sikker på, at slutproduktet er af højeste kvalitet, leveret med en høj fleksibilitet tilpasset dine behov, og en leveringssikkerhed der ikke er forringet af høje og besværlige transportomkostninger.

Ligeledes kan du som kunde også have fuld transparent i hele værdikæden, således du samtidig sikrer dig, at dine tegninger og produkter ikke bliver kopieret. 

Vi er iSO 9001 certificeret 

Vi er ISO 9001 certificeret, hvilket er et certifikat på at vores organisation er skabt på et solidt fundament for kvalitet, og med et kontinuerligt fokus på skabe forbedringer og holde virksomheden konkurrencedygtig.