Om RM Fintech

RM fintech

Dansk kvalitet, produceret efter højeste standarder

RM Fintech er en sund og alsidig forretning indenfor metalindustrien, med vægt på kvalitet og præcis levering. Vi er underleverandør i stort set alt indenfor spåntagende bearbejdning i alle bearbejdelige materialer, i såvel metal som plast.

ISO 9001 Certificeret

Dansk maskinfabrik med fokus på kvalitet

34 kvalificerede og dygtige medarbejdere

RM Fintech har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af præcisionskomponenter, små og store serier, prototyper, 0-serie og anden finmekanisk produktion til inden-og udenlandske industri-virksomheder.

RM Fintech har gennem 34 kvalificerede og dygtige medarbejdere opbygget en stor knowhow i fremstilling af højpræcisionskomponenter.

Til programmering og konstruktion anvender vi Mastercam CAD/CAM, og er i stand til at modtage elektroniske tegninger i forskellige formater.

Maskinparken er omfattende med højtudviklede CNC-dreje/fræsecentre, CNC-langdrejere, bearbejdningscentre og stort FMS-anlæg med 3 fræsecentre og 48 paletter. RM Fintech er således specielt gearet til spåntagende bearbejdning af præcisionskomponenter i den højeste kvalitet. En høj automationsgrad sikrer en konkurrencedygtig produktion både i små og store serier.

Vi har specialiseret os inden for:

• Automatdrejning op til ø 65mm
• Drejning op til ø400
• Langdrejning op til ø 32mm
• 4 akset CNC-fræsning
• Fræsning på Doosan fræsecenter med 7 paletter 630 x 630mm.
• Fræsning på FMS-anlæg, 48 paletter

Vi tilbyder at udføre 3D-målinger ved store serier og vil altid efter ønske kunne levere målerapport.

Vi tilbyder ligeledes at levere færdige emner med overfladebehandling som: delta, fornikling, eloxering, div. maling og hærdning.

Vi foretager gerne mindre montageopgaver for vores kunder.

RM Fintech

Vi sikrer yderst præcise mål, når vi arbejder med komplekse finmekaniske bearbejdningsprocesser. Vi ved hvor vigtig præcisionen på et kompliceret komponent kan være, derfor 3D-måler vi alle emner, så vi kan sikre at kvaliteten lever op til kundens krav.